Roger Puig suma un nou podi: segon al gegant d’alpí adaptat dels Nacionals austríacs

L’esquiador andorrà es mostra molt content amb el resultat obtingut a Gerlitzen

Comentaris

Roger Puig ha ocupat el segon calaix del podi a Gerlitzen.
Roger Puig ha ocupat el segon calaix del podi a Gerlitzen. FAE

Roger Puig està realitzant una estada de competició a Àustria per emmarcar. L’andorrà que competeix en esquí alpí adaptat ha tornat avui a pujar al podi a Gerlitzen, en aquesta ocasió al gegant dels Campionats Nacionals d’Àustria.

Fins a quatre corredors del top10 mundial s’han donat cita a aquest gegant. Roger Puig ha sabut posar en pràctica el seu millor esquí per finalitzar segon. Un nou podi per a l’andorrà en una ‘gira’ austríaca que està sent realment molt profitosa per a ell.

Després de la prova, Puig ha assegurat estar “molt content per aquesta segona posició al gegant dels Nacionals d’Àustria. És una pista molt tècnica, on no podies cometre errors o et quedaves molt lent, et quedaves parat”.

El competidor d’esquí adaptat ha ressaltat també que “aquest podi té especial significat perquè el tercer, el quart, el cinquè, el primer, són del top10 de la classificació del rànquing mundial i als Jocs aconsegueixen molt bons resultats, i als mundials també, així que estic supercontent pel resultat aconseguit i esperem poder-lo repetir”.

Etiquetes

Comentaris

Trending