Roger Puig repeteix vuitena posició al gegant de la Copa del Món de Veysonnaz

Ha efectuat una bona segona mànega amb amb el setè millor registre i tornarà a competir dissabte amb l'eslàlom

Roger Puig.
Roger Puig. FAE

Roger Puig ha tornat a aconseguir la vuitena posició a un altre gegant de la Copa del Món de Veysonnaz (Suïssa). L’andorrà, buscava el top15 en la disciplina, però els dos últims dies ha aconseguit no només entrar entre els deu millors, sinó ser vuitè en les dues curses.

Si dimecres era vuitè, aquest dijous Roger Puig ha repetit posició després d’una primera mànega en què ha patit dificultats que l’han portat a fer el desè crono. Després, a la segona mànega, ha aconseguit projectar un millor esquí per millorar posicions. Amb el setè temps de la mànega, ha assolit la vuitena posició final en la cursa.

Aquest divendres, jornada de descans a aquesta Copa del Món que continuarà el dissabte amb l’eslàlom que tancarà la cita de Veysonnaz. Puig ha dit que "he aconseguit un altre top10 quan l’objectiu inicial era el top15 en gegant. Estem molt contents dels resultats aquí a la Copa del Món de Veysonnaz. Ha estat una primera mànega que podia haver sigut millor, però una millor segona en què he fet el setè temps i he pogut remuntar fins la vuitena posició. Així que molt content amb el resultat final”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending