Roger Puig obté un cinquè lloc al segon eslàlom de la Copa del Món de Leogang

L’esquiador andorrà ha cimentat la classificació final en una excepcional segona mànega on ha fet el tercer millor temps

Roger Puig a la sortida de la primera mànega de la prova d'aquest divendres.
Roger Puig a la sortida de la primera mànega de la prova d'aquest divendres. FAE

Roger Puig ha estat cinquè al segon eslàlom de la Copa del Món de Leogang, a Àustria. L’esquiador andorrà ha cimentat la classificació final en una excepcional segona mànega. A la primera baixada, Puig havia marcat el vuitè temps, però la segona mànega ha estat molt bona, en fer el tercer temps. Finalment, el seu crono total de 1.52.80 l’ha situat cinquè.

Puig ha mostrat la seva satisfacció. “Estic súper content. Per fi hem aconseguit aquest top5 que semblava impossible. Després d’una primera mànega bastant correcta, la segona ha estat increïble, tota la feina dels entrenaments ha sortit. Encara hi ha una mica més, però estic contentíssim. Tercer temps de mànega, així que no puc demanar més”.

El seu entrenador, Jordi Carbonell també ha fet una valoració molt positiva. "Hem realitzat dos gegants i dos eslàloms, i especialment l’última mànega de l’eslàlom d’avui el Roger ha fet un top3 de mànega i un top5 de cursa. L’altre eslàlom no el van poder acabar, i els dos gegants va fer un setè i un vuitè. La pista estava en condicions molt bones, en condicions de competició boníssima, amb gel, i el temps dels primers dies no va acompanyar, amb pluja, però això no va afectar a les condicions de la pista, que han sigut espectaculars. Només podem dir que la valoració d’aquests dies és molt bona. Hem de felicitar al Roger”.

Etiquetes

Comentaris

Trending