Roger Puig és setè al primer eslàlom de la Copa del Món de Saint Moritz

Suma 38 punts a la classificació general de la competició que s'afegeixen als 18 que va aconseguir dijous al supergegant

Comentaris

Roger Puig aquest divendres a Saint Moritz.
Roger Puig aquest divendres a Saint Moritz. FAE

L’andorrà Roger Puig ha estat setè a l'eslàlom de la Copa del Món de para alpí a Saint Moritz (Suïssa). És el seu vuitè top 10 en la competició. Puig ha estat lluitant entre els millors, a més a una jornada amb molt dolentes condicions del temps amb molt boira i neu. De la seva cursa ha destacat la segona mànega, on ha fet el cinquè crono de la baixada.

Roger Puig suma 38 punts de Copa del Món a la cursa d’aquest divendres, que se sumen als 18 que va assolir dijous al gegant. Aquest dissabte es disputa un segon eslàlom d’aquesta Copa del Món de Saint Moritz.

L'esquiador estava molt satisfet pel resultat. "Al final ha sortit la neu dura de sota i hem fet un bon resultat després d’una primera mànega acceptable, sí una mica passiva, però una segona molt millor, amb el cinquè temps de mànega. Al final he quedat setè i és un molt bon resultat, el meu segon millor resultat de la meva carrera esportiva i complert parcialment l’objectiu de la temporada, que és top7 en la Copa del Món. Ja em portem un, així que estic molt content pel dia d’avui”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending