Roger Puig continua amb la bona ratxa als Campionats del Món i és novè a la combinada

Es manté entre els deu millors en les diverses disciplines a l'espera de les més tècniques que tenen lloc a partir d'aquest dimarts

Roger Puig a Lillehammer.
Roger Puig a Lillehammer. FAE

Roger Puig segueix abonat a estar entre els millors dels Campionats del Món de Lillehammer. Aquest dilluns ha tornat a entrar entre el top10 mundial gràcies a la  novena sició en la combinada. Al supergegant, havia acabat novè, i a l’eslàlom ha aconseguit mantenir la posició per finalitzar la combinada en aquesta plaça. Un resultat novament molt positiu per a l’equip andorrà, després d’encadenar diversos top10 en les últimes curses d’aquests Mundials noruecs.

A partir de d'aquest dimarts, l’esquiador ha de canviar el xip perquè es deixa de banda la velocitat i comencen les disciplines tècniques. Pel moment, està molt satisfet dels resultats. " Estem súper contents tots. Millorant la posició del supergegant, fent novena posició i a l’eslàlom poder mantenir aquest novè... Hem fet tres top10 seguits en velocitat, ha estat totalment inesperat i ho agraïm moltíssim. Estem molt contents i molt motivats per encarar aquesta setmana, que venen les disciplines tècniques, i al final també hi ha un paral·lel, que ens ho passarem bé allà”.

Per altra banda, Carla Mijares ha estat tercera a l'eslàlom dels Nacionals de Geòrgia disputats a l'estació de Kronplatz (Itàlia).  amb 37 punts. És la seva segona millor marca.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending