Roger Puig acaba primer a la classificació general de la Copa d’Europa

També s'ha adjudicat, per segon any consecutiu, la disciplina d'eslalòm en la darrera prova d'aquest dissabte

Roger Puig amb la medalla i el trofeu que acrediten les seves victòries a la general i a l'eslàlom de la Copa d'Europa.
Roger Puig amb la medalla i el trofeu que acrediten les seves victòries a la general i a l'eslàlom de la Copa d'Europa. FAE

Roger Puig s'ha proclamat aquest dissabte campió de la Copa d'Europa d'esquí paralímpic. La victòria a la classificació general ha anat acompanyada pel títol a la disciplina d'eslàlom per segon any consecutiu. Puig s'ha imposat a les dues mànegues de l'eslàlom a Àustria, la darrera prova del campionat.

Puig s'ha mostrat molt satisfet per la victòria a l'overall -la classificació general- que no s'ha decidit fins a la darrera prova que ha estat l'eslàlom, que és la seva prova favorita i en la que aconsegueix millors resultats. "Hi havia molta pressió, estava molt nerviós però al final tot ha sortit bé i hem pogut tancar una temporada rodona". Ha donat les gràcies a tot l'equip per la feina feta.

L'esquiador ja havia mostrat les seves credencials divendres a les Finals de la Copa d’Europa de Fageralm Forstau (Àustria) amb un tercer lloc al gegant. D'aquesta manera es va presentar a la cursa decisiva amb 445 punts, pels 365 que sumava l’austríac Pajantschitsch i 304 del noruec Marcus Nilsson.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending