Roger Puig acaba 21è al gegant de Saint-Moritz

En surf de neu, Maeva Estévez no ha passat d’un discret 34è lloc a la Copa del Món disputada a Cervinia

Roger Puig ha està 21è a Saint-Moritz.
Roger Puig ha està 21è a Saint-Moritz. FAE

Roger Puig ha tornat a la competició disputant la Copa del Món de gegant a Saint-Moritz. L’andorrà ha acabat 21è en la prova disputada a l’estació suïssa. Per la seva banda, en modalitat de surf de neu, Maeva Estévez ha acabat en 34a posició a Cervinia.

Puig ha competit juntament amb 116 corredors més de 23 països. L’esquiador de la FAE ha fet una primera mànega una mica conservadora, fet que l’ha penalitzat. Així, ha tancat aquesta primera baixada el 26è, i ja una mica lluny dels objectius inicials.

A la segona mànega la seva actitud en carrera ha canviat i ha aconseguit recuperar posicions fins a situar-se en la 21a plaça, tot i que ha comès un parell d’errades importants. El guanyador de la cursa ha estat el suís Theo Gmur, seguit del francès Arthur Bauchet i el rus Aleksei Bugaev.

Per la seva banda, Estévez no ha pogut superar la qualificació de la Copa del Món a Cervinia. Ha acabat en 34a posició, després d’un discret trentè millor temps a la primera màniga i de no haver pogut completar la segona.

Etiquetes

Comentaris

Trending