Rocío del Alba i David Valero s’emporten la victòria en la Continental Super Cup Massi 2021

La cita s’ha disputat a Vallnord Pal-Arinsal, que diumenge acollirà la Copa Catalana amb l’entrena d’un nou circuit per a la Copa del Món

Un dels podis de la prova.
Un dels podis de la prova. VALLNORD-PAL ARINSAL

Rocío del Alba i el medalla olímpica de Tokio 2020, David Valero, no han donat cap opció als seus rivals en la Continental Super Cup Massi 2021 que s’ha celebrat aquest dissabte a les instal·lacions de Vallnord-Pal Arinsal. Tots dos s’han imposat en la competició. Per la seva banda, Jofre Cullell i Ana Santos han estat els millors en categoria sub-23.

El cartell de la cita prometia, amb corredors de categoria. Des del primer moment, però, Valero ha imposat un fort ritme que cap altre competidor l’ha pogut seguir. Al final, ha completat el recorregut en un temps d’1h09’41’’. Culell ha estat segon -i el millor entre els sub-23- i el francès Hugo Drechou ha completat el podi.

En categoria femenina, del Alba ha estat la millor. Ha completat la cita amb un temps d’1h10’36’’. El podi l’han completat Natalia Fischer i la danesa Viktoria Knudsen.

Aquest diumenge, Pal-Arinsal continuarà oferint esport de competició. En concret, acollirà la Copa Catalana, que estrenarà nou circuit de Copa del Món amb punt de sortida al Pic del Cubil i arribada al retorn de Cubil.

Etiquetes

Comentaris

Trending