Rivals de les Illes Fèroe i del País de Gal·les per a l’Inter i l’FC Santa Coloma

Els escaldencs s'enfrontaran amb el Víkingur Gøta i els colomencs amb el Penybont FC a la Conference League

Lewis Harling del Poneybont, rival de l'FC Santa Coloma, remata de cap anticipant-se a dos jugadors del Flint Town en un partit de lliga.
Lewis Harling del Poneybont, rival de l'FC Santa Coloma, remata de cap anticipant-se a dos jugadors del Flint Town en un partit de lliga. PONEYBONT FC

L'Inter d'Escaldes s'enfrontara amb el Víkingur Gøta de les Illes Fèroe i l'FC Santa Coloma ho farà amb el Penybont del País de Gal·les a la primera eliminatòria de classificació per a la Conference League. Els partits es jugaran el 13 i el 20 de juliol.

El Víkingur Gøta és un equip semiprofessional que es va fundar  el 2008 després de la fusió del GÍ Gøta i el Leirvík ÍF.  El club té la seu a Leirvík, mentre que el seu estadi, el Serpugerði (3.000 espectadors), es troba a Norðragøta.

Tots dos municipis es troben a l'illa d'Eysturoy, a cinc quilòmetres l'un de l'altre. El 2016 l'equip va aconseguir el campionat de lliga feroès per primera vegada a la seva història. La temporada 2014-15, va arribar a la tercera ronda de classificació de l'Europa League, convertint-se en el primer equip de les Illes Fèroe en aconseguir superar dues rondes d'una competició de la UEFA. 

Pel que fa al Penybont de País de Gal·les, rival de l'FC Santa Coloma, juga a la a Cymru Premier. El club es va fundar el 2013, després de la fusió del Bridgend Town i el Bryntirion Athletic. El Penybont juga els seus partits al Bryntirion Park amb capacitat per a 3.000 espectadors, i va acabar la lliga a la tercera posició però a molta distància del primer, The New Saints, que va sumar 83 punts per 58 del Penybont.

Comentaris

Trending