Renovació de l’acord de patrocini entre Vallnord – Pal Arinsal i el Morabanc

Els encarregats de signar aquesta ampliació d’un any més del contracte han sigut Josep Marticella i Gorka Aixàs

Aixàs i Marticella signant l'acord
Aixàs i Marticella signant l'acord

Vallnord – Pal Arinsal i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han tornat a signar, per un any més de duració, el contracte de patrocini amb el club. Els encarregats de fer oficial aquesta ampliació han sigut el director general de l’estació, Josep Marticella, i el president del club, Gorka Aixàs.

Vallnord – Pal Arinsal ha fet una valoració positiva de l’acord amb el BCA, indicant que s’integra a la perfecció en la seva estratègia. Amb aquest pacte, el Morabanc rep el suport de l’estació per a seguir la trajectòria de les darreres temporades. Aixàs ha destacat la satisfacció pel suport rebut per part de l’estació. Ha volgut afegir que la relació entre les dues entitats “és ja de família”, i de compartir els mateixos objectius per seguir creixen plegats.

Per la seva banda, Marticella s’ha mostrat orgullós de poder seguir realitzant aquesta ampliació. Ha destacat que han estat quatre anys de col·laboració únics i en sintonia, i espera que l’estació segueixi apostat durant molts més anys pel club.

Com ja és habitual, Vallnord tornarà a donar nom a una partit que es disputarà a casa. Per celebrar el nou acord, el Morabanc realitzarà un sorteig online a través de les seves xarxes socials d’un forfet de temporada Ski&Bike i una pilota signada per tot l’equip de la Lliga Endesa.

Etiquetes

Comentaris

Trending