Una remuntada al tercer quart li dóna la victòria al MoraBanc al IV Trofeu Encamp

L’estrena de l’equip a Andorra s’ha fet en un amistós contra l’Elan Bearnais Pau-Lacq-Orthez al Pas de la Casa que ha conclòs amb el marcador amb un 81 a 76

El MoraBanc ha guanyat el IV Torneig d'Encamp.
El MoraBanc ha guanyat el IV Torneig d'Encamp. Visualprofoto

Aquest diumenge s’ha celebrat la quarta edició del Trofeu Encamp de bàsquet al Centre Esportiu del Pas de la Casa. La competició ha enfrontat al MoraBanc contra l’equip de primera divisió francesa, l’Elan Beranais Pau-Lacq-Orthez. Era l’oportunitat perfecta per a la nova plantilla d’estrenar-se a casa i tenir una presentació al país que, malgrat els inicis poc esperançadors, ha acabat remuntant i aprofitant a partir del tercer quart. Finalment, el marcador del partit amistós s’ha tancat amb 81 a 76 a favor dels tricolors.

El partit al Pas de la Casa ha estat el primer en territori andorrà del MoraBanc del conjunt d’amistosos que es tenen prevists per a les properes setmanes, i que formen part de la pretemporada. Les bones sensacions que es van tenir la darrera jornada a l’enfrontament amb el Barcelona s’han repetit aquest diumenge. El primer quart, però, no finalitzava de forma optimista per als tricolors, amb un 12 a 19.

Ha estat un encontre intens, on l’Elan s’ha fet notar i semblava que s’imposaria amb força. Tot i el bon joc que han mostrat els tricolors, la falta d’assemblatge que ja es preveia ha jugat males passades i ha fet que es perdin oportunitats. El descans del torneig arribava amb un 34 a 43 gens afavoridor per al MoraBanc. Malgrat això, els minuts del tercer quart han estat bons, amb una defensa dura i transicions ràpides. Nacho Llovet ha tingut una presència important abans d’haver de retirar-se per una lesió que ha acusat l’espatlla dreta. Amb tot, els tricolors han aconseguit posar-se al capdavant amb un ajustat 61 a 60.

Finalment, la remuntada ha seguit pujant com l’escuma i el MoraBanc ha començat a marcar una diferència clara amb l’Elan. La confiança s’ha fet palès entre els tricolors i han aconseguit emportar-se la victòria al primer amistós a casa i la primera de la pretemporada. Així, el MoraBanc ha guanyat el IV Torneig Encamp davant de l’Elan per 81 a 76.