Remuntada i gran resultat d’Irineu Esteve a la Copa del Món d’Oslo

El fondista andorrà ha acabat en quinzè lloc a la cursa dels 50 quilòmetres patinadors

Comentaris

Un moment de la prova de la Copa del Món d'Oslo.
Un moment de la prova de la Copa del Món d'Oslo. NORDIC FOCUS

Una excelsa remuntada d’Irineu Esteve, evidenciant de nou el seu bon estat de forma, ha permès el fondista andorrà aconseguir el segon millor resultat de la temporada. Esteve ha estat quinzè en la cursa dels 50 quilòmetres patinadors de la Copa del Món d’Oslo. Els esquiadors noruecs, que ja solen ser dominadors, han estat els grans triomfadors de la jornada.

El fondista de la FAE ha estat des de l’inici en el grup capdavanter de la cursa, fins a l’equador de la prova. En un moment donat, però, ha perdut pistonada i ha perdut posicions, fins a situar-se en la dinovena plaça. Els cinc quilòmetres últims, però, han estat brillants, i ha pogut recuperar for es i posicions fins acabar en la meritòria quinzena posició, que representa el segon millor resultat de la temporada.

Esteve ha invertit 1h58’02’’ en completar tot el recorregut, quedant a poc més de 3’01’’ del guanyador de la cursa, el noruec Simen Krueger. Deu esquiadors locals han ocupat les deu primeres places. I abans que el fondista andorrà han entrat també un britànic, un japonès, un francès i un italià.

Etiquetes

Comentaris

Trending