Remuntada de l’FC Santa Coloma que vola cap a la tercera ronda de la Conference League

Els colomencs s'imposen per 3-0 al Sutjeska de Montenegro i capgiren el 2-0 de l'anada amb un gol de Garrido a la pròrroga

Jugadors i tècnics celebren la classificació.
Jugadors i tècnics celebren la classificació. FC SANTA COLOMA

L'FC Santa Coloma s'ha convertit aquest dijous en el primer equip andorrà que es classifica per a una tercera ronda preliminar d'una competicio europea. Els colomencs han remuntat el 2-0 de l'anada contra el Sutjeska de Montenegro amb tres gols de Mourelo, Nierga i Garrido, aquest a la pròrroga. Al final, l'eufòria s'ha desfermat entre els jugadors i el cos tècnic colomenc.

Treballada i èpica victòria per 3-0 de l'FC Santa Coloma que ha hagut de picar molta pedra per classificar-se. Després d'un inici de partit amb domini altern i moltes interrupcions per faltes, Mourelo ha obert la llauna al minut 35. A la segona part, els homes que entrena Dmitri Txèritxev han continuat treballant amb paciència, assegurant la defensa i esperant l'ocasió per igualar l'eliminatòria. Aquesta ha arribat al minut 71 en una acció de Nierga.

Els dos equips han començat a acusar el cansament i el joc ha estat travat. Semblava que tot i els 30 minuts de la pròrroga l'eliminatòria es decidiria des del punt de penal. Ha sorgit, però, Garrido per posar el 3-0 i consumar la remuntada. El proper rival de l'FC Santa Coloma serà l'Az Alkmaar dels Països Baixos. L'any 191 va arribar a la final de la Copa de la UEFA que va perdre contra l'Ipswich Town anglès.