“Recordaré aquesta temporada tota la meva vida”

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, publica una carta a les xarxes socials, després de no poder alçar-se amb el títol de Primera RFEF, per agrair el comportament del grup que ha dirigit

Eder Sarabia quan va complir 50 partits al capdavant de l'equip, fa unes setmanes.
Eder Sarabia quan va complir 50 partits al capdavant de l'equip, fa unes setmanes. FC ANDORRA

Amb un clar “som equip de Segona”, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, ha publicat a les xarxes socials una carta en què fa un resum, el seu resum, de la temporada que ha permès el conjunt que entrena entrar en el futbol professional tot i no aconseguir, aquest divendres al Ferrol i davant el Racing de Santander, el títol que buscava de la Primera RFEF. “Recordaré aquesta temporada tota la meva vida.”

Sarabia recorda la seva arribada al club, el curs 2020-2021, arran d’una trucada de Gerard Piqué a la qual al·ludeix indirectament, i explica que “la temporada anterior, quan vam perdre al play-off, ni l’equip ni el club estàvem preparats per a més. Encara no havíem aconseguit ser l’equip que jo volia que fóssim i ens faltava creixement i aprenentatge en tots els sentits”. I hi afegeix que “aquesta temporada ha estat diferent. Partíem des d’un altre lloc i hem sabut donar els passos adequats. Era el nostre moment.”

IMG 2C880D28B69D 1
Les imatges amb les quals acompanya la carta.

Sarabia explica que ja des de la pretemporada, en la concentració que es va fer a l’Albir, hi havia el repte humà de ser feliços i passar-ho bé i l’objectiu esportiu d’aconseguir fer-se un lloc en el futbol professional. “I això ha estat la nostra guia”, reflectida, escriu, en cada entrenament, cada partit, davant de cada dificultat. “Hem estat convençuts, hem cregut i ho hem gaudit moltíssim. Perquè no podem oblidar que el futbol és un joc… i té molt de divertir-se, d’atrevir-se, de fallar, de superar-se, de millorar…” En fi, de centrar-se en allò que un pot controlar i de no perdre temps en aquelles variables del joc “que no estan en les nostres mans”.

IMG 29EA0115B3C6 1
La carta.

“Recordaré aquesta temporada tota la meva vida. No pel que hem aconseguit, sinó per com ho hem viscuts junts les, aproximadament, cinquanta persones que formem el primer equip de l’FC Andorra, per a les quals crec que encara no he tingut prou paraules i gestos d’agraïment que es mereixen”. I el tècnic, abans d’entomar un “som-hi FC Andorra” acaba escrivint: “No sé si tornarem a aconseguir quelcom tan màgic. Però ho tornarem a buscar amb tota la nostra valentia i passió. I és que no entenc la vida d’una altra manera.”

Comentaris

Trending