Raul Garcia el millor patinador andorrà a l’Egna Spring Trophy

L'entrenador dels andorrans és un famós patinador espanyol que ha format part de l'equip tècnic de Javier Fernández, medalla de bronze als Jocs olímpics de Pyeongchang

Comentaris

Els andorrans participants en l'Egna Spring Trophy.
Els andorrans participants en l'Egna Spring Trophy.

El patinatge sobre gel andorrà ha mesurat aquests dies el seu nivell en l’Egna Spring Trophy amb països de gran tradició en aquesta disciplina, com el Canadà, Estats Units o el Japó. El millor esportista ha estat Raul Garcia amb una 11a plaça i que demostra la progressió de la mà de l'entrenador Dani Peinado.

Els patinadors de l’Andorra Club Gel han participat en l’Egna Spring Trophy, a Itàlia, amb Raul Garcia com a millor andorrà en assolir la 11a posició després del programa curt i llarg. Per la seva part, en categoria femenina, Andrea Pazos, Emma Hidalgo i Ainara Zazo han finalitzat en 18a, 20a i 21a després dels dos exercicis en dos dies de competició. Una competició d’alt nivell en categories ISU Sènior, Junior i Novice Advanced i que ha comptat amb participació de països amb tradició de patinatge com el Japó, els Estats Units d’Amèrica, Canadà, Corea del Sud o Itàlia.

Els andorrans han estat acompanyats per l’entrenador, Dani Peinado, primer espanyol a fer un triple Axel, 5 vegades Campió d'Espanya, 5 participacions en Campionat d'Europa i 3 en Campionat del Món, així com integrant de l’equip d’entrenadors del medallista olímpic espanyol Javier Fernández.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending