Raül Ferré aconsegueix podi a la Pujada Internacional al Fito

Edgar Montellà va quedar a la 4a plaça i Gerard de la Casa no va tenir sort, ja que en el seu debut amb el Ford Festa ST va tenir una espectacular sortida de carrera

Podium a la Pujada al Fito
Podium a la Pujada al Fito

El pilot de l’ACA Esport, Raül Ferré, va estar en el podi final, en segona posició, de la categoria II del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM), en la 49a Pujada Internacional al Fito. Per la seva part, Edgar Montellà va aconseguir la 4a plaça en la categoria III. Gerard de la Casa va debutar als comandaments del Ford Festa ST, però no va tenir el seu millor cap de setmana en terres asturianes. En la primera pujada vàlida per a la classificació final va tenir una espectacular sortida de carrera que el va obligar a passar per l’Hospital d’Arriondas.

Ferré va ser l’únic representant en les classificacions finals de la Pujada Internacional al Fito, entre els que disputaven l’europeu de l’especialitat. El pilot es va situar entre els cincs millor de categoria II i tercer de classe. Ferré es va mostrar molt satisfet de la seva primera participació a la cursa, a més, competint per primera vegada al volant de la barqueta de Silver Car. En el CEM, els rivals a batre eren l’actual campió i un excampió d’Espanya de la categoria. Així doncs, l’objectiu amb el qual Ferré i el seu equip es van desplaçar a Arriondas es va complir amb escreix.

Per altra banda, Edgar Montellà va perdre el podi, però el pilot d’EM Motorsport és optimista. En finalitzar la seva participació en la present edició de la Pujada al Fito, Montellà es mostrava satisfet en línies generals de la seva actuació en la sempre complicada muntanya asturiana. Amb tot, el pilot es conscient que és important millorar les seves prestacions.

Gerard de la Casa, que va tenir un out tot just començar, s’havia desplaçat a Arriondas amb pocs quilòmetres al volant del nou Ford Festa ST, però convençut que podia completar una bona actuació amb un traçat sempre difícil. Enguany, a més, la climatologia es va encarregar de complicar-lo una mica més i l’asfalt, que per si mateix és lliscant, quan està humit es converteix en una pista de patinatge.

 

Comentaris

Trending