Ramon Plaus i Edgar Montellà triomfen a la classificació absoluta a la Pujada Alcover

Gerard de la Casa, podi entre els turismes, ha completat l’excel·lent inici per als pilots de l’ACA Esport al català de Muntanya

Una imatge del podi de la Pujada Alcover.
Una imatge del podi de la Pujada Alcover. Foto Esport

El veterà campió Ramon Plaus va protagonitzar una excel·lent actuació en la Pujada Alcover. D’aquesta manera, hi va aconseguir el seu tercer triomf, sent el segon consecutiu. Al podi de monoplaces també hi va estar present l’andorrà Edgar Montellà, que va aconseguir decantar a favor seu el duel amb Antoni Arrufat. A la categoria de turismes, Gerard de la Casa va aconseguir el tercer millor crono de la categoria.

Ramon Plaus, que portava sense competir des de 2019, va aconseguir el triomf a la Pujada Alcover. A les mànegues d’entrenament semblava que la inactivitat li havia passat factura, però a la cursa hi va demostrar que segueix en plena forma. El veterà va ser l’únic a baixar de 2’13’’ per completar la pujada. Després, ningú li va poder discutir el triomf.

Per la seva banda, Edgar Montellà també hi va aconseguir podi a la cursa. Va començar la jornada sent el més ràpid de la primera mànega d’entrenaments. Però, a continuació, les coses es van torçar per al pilot de l’ACA Esport. Tot i que continuava millorant els seus registres, no superava el seu contrincant. Finalment, el crono marcat, 2’3’’300 li va servir tant per marcar el scratch de la segona pujada, com per aconseguir el segon millor temps de la jornada.

Per últim, Gerard de la Casa va tenir una jornada complicada a Alcover. Hi tenia una clara inferioritat enfront dels Porsche  dels seus rivals, però ho va intentar fins a l’últim minut. Per a les pròximes curses, espera trobar una solució que iguali les possibilitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending