Quàdruple empat al segon lloc de la lliga de futbol i derrota de l’Inter

Tot es decidirà a la darrera jornada de la competició regular després de les victòries del Sant Julià, Atlètic Escaldes i els dos equips de Santa Coloma

El remat de Xavi Puerto fa inútil l'estirada del porter de l'Inter en el primer gol de l'FC Santa Coloma. XAVI MIRÓ / FAF

La lluita per disputar el títol de la Lliga de futbol es decidirà a la darrera  jornada amb quatre equips -Sant Julià, Atlètic Escaldes, UE Santa Coloma i FC Santa Coloma- empatats a punts a la segona posició.  L'Inter ja està classificat tot i la seva derrota contra l'FC Santa Coloma per 2-1.

Darrera  jornada de suspens amb els partits entre el Sant Julià i l'Inter i el duel FC Santa Coloma-Atlètic Escaldes. Aquest diumenge, els lauredians s'han imposat a  l'Ordino per 1-2 amb els tres gols a la segona part. L'Atlètic Escaldes ha tingut més problemes dels previstos per superar el Carroi (2-1) i la Unió Esportiva Santa Coloma s'ha desfet (1-0) de l'Engordany. En el partit més destacat de la jornada l'FC Santa Coloma ha derrotat l'Inter per 1-2. Xavi Puerto ha avançat els colomencs, Paredes ha empatat i a set minuts pel final Parra ha marcat el definitiu 1-2.