La Purito vesteix els ports de groc amb final de festa a Encamp

Els dos mil participants han hagut d'afrontar una jornada marcada per la calor amb sortida des de Sant Julià de Lòria

Els ciclistes iniciant l'ascens a la Rabassa.
Els ciclistes iniciant l'ascens a la Rabassa. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

El centre d’Encamp ha acollit la cloenda de La Purito Andorra 2023 amb un ‘village’ i una ‘Pasta Party’ per als 2.000 inscrits en la marxa cicloturista. Les dues activitats s’han concentrat durant tot el dia al Complex Esportiu de la parròquia. Els participants han sortit des de Sant Julià de Lòria en un dia marcat per la forta calor.

Després d'arribar als Cortals d’Encamp, els corredors han anat baixant fins a la vila encampadana per gaudir de les diferents activitats i propostes del final de festa que els esperaven al Complex, entre elles, la ‘Pasta Party’, que ha consistit en un dinar de germanor. A més, durant tot el matí hi ha hagut diferents estands relacionats amb el món del ciclisme i una gran pantalla a l’aire lliure per poder seguir les proves del Mundial de ciclisme en ruta 2023 de Glasgow, disputat també aquest diumenge.

El cònsol menor del comú d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, i el conseller Andreu Riba, han acompanyat al ciclista i organitzador de la marxa, ‘Purito’, en la seva arribada al Complex Esportiu tot felicitant-lo i destacant el bon desenvolupament de la jornada.

La Purito Andorra d’enguany conmptava amb tres recorreguts, de 116, 80 i 30 km amb els colls de la Rabassa, la Peguera, el Coll de la Gallina, l’Alt de la Comella, la Collada de Beixalís, el Coll d’Ordino i els Cortals d’Encamp.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending