Purito Rodríguez destaca la participació i l’èxit del canvi de recorregut de la prova cicloturístíca

Hi han pres part 1.800 ciclistes després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia de coronavirus, i els més preparats han superat sis ports

Dos dels participants a la seva arribada a Encamp.
Dos dels participants a la seva arribada a Encamp.

Després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia, aquest diumenge ha tornat la Purito. Ho ha fet amb 1.800 participants. Els més preparats han superat sis ports amb sortida de Sant Julià de Lòria i arribada als Cortals d'Encamp (La Rabassa-La Peguera, el Coll de la Gallina, la Comella, la Collada de Beixalís, el Coll d'Ordino i els Cortals d'Encamp), un repte de115 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell.

L'organitzador, l'exciclista Purito Rodríguez ha mostrat la seva satisfacció per recuperar la prova. "Ha estat una meravella amb el canvi de recorregut hem encertat. Teniem moltes ganes de tornar". De cara a l'any vinent, per la setena edició, es mantindrà aquest recorregut. Sobre la duresa de la prova ha dit que "és el perfil d'Andorra, pujar i baixar. No hi ha cronmòmetre perquè tothom pugui anar al seu ritme".

El cònsol menor d'Encamp, Jean Michel Rascagneres, ha reconegut que, per a la parròquia, aquest és un esdeveniment molt important i "un orgull per a nosaltres ajudar a l'organització d'aquesta cursa". Entre els cicloturistes hi ha hagut el propi Purito Rodríguez i altres exciclistes com Ángel Vicioso i Markel Irizar o l'expilot de motos Carles Checa.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending