La Purito, novament suspesa per culpa de la pandèmia

Els organitzadors han comunicat la decisió a les xarxes socials argumentat que no poden oferir una prova al “cent per cent” i avançant la voluntat de tornar-la a celebrar el 2022

'Purito' Rodríguez, segon per l'esquerra, entre altres rostres populars participants en l'edició de 2019.
'Purito' Rodríguez, segon per l'esquerra, entre altres rostres populars participants en l'edició de 2019. ARXIU

La pandèmia ha obligat, per segon any consecutiu, a suspendre la Purito. Els organitzadors de la ja popular prova ciclista, impulsada per Joaquín Rodríguez, han anunciat que cancel·len la prova prevista pel pròxim estiu. Ho justifiquen argumentant que no es podria celebrar al cent per cent i, per això, han optat per prendre la decisió.

Ja l’any passat, la situació de pandèmia va forçar la suspensió de la Purito, una prova que havia arribat a aplegar més de 2.000 participants. La voluntat, llavors, era recuperar-la enguany. Al final, però, no serà possible.

A través de les xarxes socials, l’organització ha comunicat la decisió d’ajornar la prova ja fins al 2022, tot afirmant que “és la millor que podríem prendre”. Entenen que “la nostra festa es mereix estar al 100x100 i no som capaços d’oferir-lo”. Això sí, deixen clar que no és un “adéu” sinó un “fins després”.

Així, avancen que la voluntat es recuperar la Purito quan la situació sanitària hagi millorat sensiblement, ja l’any vinent. “Ens veiem el 2022 amb més ganes que mai”, afirmen.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending