La Purito Kids torna al centre d'Encamp amb un centenar de participants

Aquest diumenge es disputa l'edició sènior de la popular prova cicloturística amb un recorregut llarg de 115 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell positiu

Participants a la Purito Kids d'aquest dissabte a Encamp.
Participants a la Purito Kids d'aquest dissabte a Encamp. COMÚ D'ENCAMP

La plaça dels Arínsols d'Encamp ha acollit aquest dissabte al matí la Purito Kids 2022. L'esdeveniment ha començat a les 10 hores i ha aplegat un centenar de nens i nenes tant del país com de fora del Principat. Els assistents han gaudit d'una gimcana gratuïta no competitiva, d'inflables i d'un esmorzar. Els infants han fet un recorregut per tota la plaça amb diferents obstacles pujats sobre les seves bicicletes. A més, en acabar han pogut fer-se fotos amb el ciclista i organitzador de la cursa 'Purito' Rodríguez i han obtingut una medalla i una bossa regal amb diferents obsequis promocionals d’Encamp.

Les activitats de la Purito Kids també han comptat amb animació musical i amb la presència del ninot de La Purito. L'activitat continua aquest diumenge amb la popular cursa que té com a port final els Cortals d’Encamp. El format d’enguany es recupera després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia i comptarà amb 1.800 participants.

La marxa tindrà un recorregut llarg de 115 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell positiu. També s’ha previst dues opcions més curtes: una de 80 km i de 3.500 metres de desnivell positiu, i l’última de 30 km i de 1.700 metres de desnivell. Les últimes arribades al port final dels Cortals es preveuen a les 18 h.

Des de l’organització, s’aconsella a tothom d’accedir als Cortals mitjançant el Funicamp, que serà gratuït de 10 a 19 h, donat que la carretera dels Cortals estarà tancada a partir del tram dels berenadors, a 2,3 km de l’arribada. Així mateix, l'aparcament d'autocaravanes situat a l'estació intermitja del Funicamp romandrà tancat de les set del matí a les 22 h del mateix diumenge amb motiu de l'esdeveniment.

Etiquetes

Comentaris

Trending