Punxada de Mònica Dòria a la prova de caiac del Mundial d’Ausburg

La palista andorrana ha quedat la darrera de les trenta participants a les semifinals, després de tocar una porta i sumar quatre penalitzacions més

Dòria, durant el recorregut.
Dòria, durant el recorregut.

Dissabte per oblidar per Mònica Doria en el Mundial d’Slalom a Ausburg (Alemanya). La palista andorrana, que sortia amb bones perspectives en la prova de canoa, ha quedat com a fanalet vermell de la prova de caiac. 30a posició. El recorregut ha estat poc menys d’un desastre que diumenge intentarà esmenar en la modalitat de canoa.

El canal on s’ha celebrat la prova era de gran dificultat, com han pogut comprovar les trenta participants. I Doria no ha tingut el dia. L’element determinant que l’ha deixat sense opcions d’arribar a la final ha estat el fet de saltar-se una porta, però prèviament ja acumulava penalitzacions per tocar-ne quatre.

Al final, el recorregut l’ha acabat amb un temps de 175’’57. Per tant, ha estat el fanalet vermell de la ronda, molt lluny de passar a la prova definitiva. Aquesta ha estat per a la germana Ricarda Funk.

L’espina intentarà treure-se-la aquest diumenge. Doria tornarà al canal per competir, en aquest cas, en la modalitat de canoa.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending