Puig assoleix la 23a posició en la combinada dels Jocs Paralímpics

En la primera mànega, la supergegant, ha marcat el novè millor temps, però una errada en l'eslàlom el deixa sense opcions per lluitar pel top-10

Comentaris

Roger Puig als jocs paralímpics.
Roger Puig als jocs paralímpics. FAE

L'esquiador paralímpic després de fer una magnífica baixada de supergegant, a l'eslàlom ha caigut. Tot i això, s'ha pogut refer, però només ha marcat el 17è millor temps. Finalment, no ha entrat en el top-20, però s'ha mostrat satisfet de l'esquí mostrat i està motivat per les següents proves.

Mala sort per a Roger Puig en la combinada dels Jocs Paralímpics. Després de fer una molt bona baixada en supergegant, l'esquiador andorrà se situava en novena posició. "Es confirma amb els resultats dels Mundials, on vaig fer també novè al supergegant de la supercombinada", reflexionava Puig.

En la segona mànega, la de l’eslalom, però, l’atleta paralímpic ha tingut una errada que el deixava sense opcions de fer, també, un bon cronòmetre: “A tres portes del final hi havia una doble, allà m’ha rotat el cos, se m’han aixecat els esquís, he caigut per terra, m’he aixecat ràpid i he remuntat” per acabar els dissetè en aquesta segona baixada. De fet, fins el moment de la caiguda, Puig estava fent parcials en verd amb una gestió perfecta de les portes.

Finalment, després de les dues baixades, l'andorrà s'ha hagut de conformar amb la 23a posició. Tot i això, Puig s'ha mostrat satisfet i "amb la il·lusió de què era un diploma", si no hagués estat per la caiguda. Ara li toca passar pàgina i pensar ja en les pròximes curses: l'eslàlom gegant i l'eslàlom.

Etiquetes

Comentaris

Trending