El PS es reuneix amb les federacions de rugbi i futbol

El president de la formació, Pere López, i els consellers generals, Roger Padreny i Carles Sánchez s’han interessat per la situació dels reptes de les entitats esportives

Comentaris

Reunió del PS amb la FAF i la FAR
Reunió del PS amb la FAF i la FAR

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata s’ha reunit aquest dimarts amb la Federació Andorrana de Futbol, al matí, i amb els representants de la Federació Andorrana de Rugbi i del club VPC, per la tarda. El PS ha mostrat així el seu interès per la situació i els reptes de les entitats esportives del país.

Els consellers generals socialdemòcrates s’han interessat per la situació actual del futbol i el rugbi al país, així com pels reptes estratègics i objectius que es marquen les dues federacions i el VPC, tant a nivell esportiu com educatiu. Així mateix, a les dues trobades s’ha fet èmfasi en la qüestió de les infraestructures esportives i les diferents necessitats dels clubs en aquest àmbit.

El PS ha estat representat en les dues reunions pel seu president, Pere López, i pels consellers Roger Padreny i Carles Sánchez. Per part de la FAF, han participat a la reunió el president i el secretari general, Fèliz Álvarez i David Rodrigo. A la reunió de la tarda hi ha pres part el president de la FAR, Jean-Marc Flaux, i el president i vicepresident del VPC, Gerard Gimenez i Jeannot Martinho.

 

Comentaris

Trending