Un problema tècnic frena Raúl Ferré a Riga

El pilot de l’ACA arriba a la final del Rallycross Championship però l’avaria l’impedeix competir per les primeres posicions i només pot ser cinquè

El cotxe de Raúl Ferré durant la cursa a Riga.
El cotxe de Raúl Ferré durant la cursa a Riga. ACA

Raúl Ferré ha completat un bon paper en la seva participació al FIA RX2e Rallycross Championship disputat a Riga. El jove pilot de l’Automòbil Club (ACA) ha entrat a la final de la competició. Malauradament, un problema mecànic l’ha deixat fora de la cursa. Així, només ha pogut ser cinquè en una prova dominada per Patrick O’Donovan.

Així, Ferré ha completat amb bons resultats les rondes Heat, amb una segona i una tercera posició respectivament. El pilot andorrà també ha mantingut un bon ritme a l’escalfament de diumenge, que ha finalitzat en segon lloc.

Ja en les curses decisives, a la seva semifinal Farré ha estat segon. Només l’ha superat O’Donovan. Per tant, ha aconseguit la classificació per a la final. En la ronda definitiva, ha pressionat des del primer moment per posar-se al davant. Ràpidament, però, el vehicle ha notat els problemes tècnics que l’han deixat fora de combat.

Finalment, O’Donovant ha estat el millor, seguit del suec Isak SJokvist. En tercera posició ha quedat el belga Viktor Vranckx.

Ferré ha volgut destacar que “hem tornat a ser a la final després d'un cap de setmana clau per a tot l'equip pel que fa a l'aprenentatge”. El pilot ha indicat que “hem tingut un bon ritme per estar al podi; hem estat sempre lluitant per estar a dalt del tot, però a la final un topall amb un altre cotxe va trencar el braç de suspensió del nostre i ens va deixar fora de carrera”. Tot i això, remarca que “tornem a casa sabent que ens ho hem jugat tot, però sobretot, amb molta més experiència”.

Etiquetes

Comentaris

Trending