El Prishtina acaba amb el somni de l'Inter a la Lliga de Campions

Els escaldencs perden per 2-0 amb un gol a cada part d'Endrit Krasniqi i ara disputaran la Conference

Sergi Moreno intenta controlar la pilota en el partit d'aquest divendres.
Sergi Moreno intenta controlar la pilota en el partit d'aquest divendres. INTER ESCALDES

L'Inter d'Escaldes jugarà la Conference després de quedar eliminat aquest divendres a la fase prèvia de la Lliga de Campions en ser derrotat pel Prishtina kosovar per 2-0. Els escaldencs havien superat en el primer partit al campió feroès, l’HB Torshavn. Una victòria contra el Prishtina els hauria permès enfrontar-se a la ronda preliminar de la primera competició europea amb el Ferencvaros.

El partit ha començat amb un domini altern però el Prishtina ha anat acostant-se amb perill a la porteria de Gomes que ha hagut de desviar un llançament de falta. La pressió kosovar ha tingut el seu fruit amb un remat de Krasniqi i el resultat encara hauria pogut ser més ampli quan en el temps afegit de la primera part, Gomes ha pogut aturar un xut de Kryeziu. L'Inter no ha creat perill en aquests primers quaranta cinc minuts.

A la represa, el tècnic escaldenc Alberto Lopo ha donat entrada a Roca per Gomis i l'equip ha gaudit d'una primera ocasió neutralitzada pel porter kosovar Nika. L'Inter ha avançat línies i el tècnic ha renovat l'equip amb les entrades de Ludo, Ilde Lima i Joel Paredes per Bessone, Moreno -que disputava el seu partit número 100 amb l'Inter- i Betriu . Però quan més encertats estaven els escaldencs ha arribat el segon gol kosovar obra també d'Endrit Krasniqi, de llarg el millor jugador del seu equip. Gomes no ha pogut evitar amb la seva estirada el xut de Krasniqi, un centrecampista format a l'equip juvenil del Lugo, de la segona divisió espanyola.

Lopo tornava a moure la banqueta per posar en joc Lao, ex-jugador del Sabadell, en el lloc de Pau Bosch. El temps passava amb poc joc i moltes aturades per substitucions o lesions i l'aturada per beure aigua. El Prishtina intentava conservar la pilota i deixar córrer els minuts però l'Inter ha continuat lluitant fins al final. En el minut 88 Roca ha pogut marcat però el seu remat ha estat rebutjat amb el peu per Nika.