Primer títol 100% elèctric per a De Ridder a les GSeries

L’organització fa un balanç molt positiu de la prova perquè “hem aconseguit donar a conèixer les instal·lacions, tant d’Andorra com del nostre campionat”

Comentaris

Espectacular sortida de la prova de GS-E.
Espectacular sortida de la prova de GS-E. FOTOESPORT

Amb alguna sorpresa d’última hora a la G4 de les GSeries 2023, Guillaume de Ridder (GSE), José Roger (SBS), Marc Font (IG) i Dylan Dufas (2RM) es van proclamar campions de les seves respectives categories de les GSeries 2023. Mentre els tres primers pilots van ser els guanyadors de la G1 i es van situar com a líders de la provisional després d’aquest primera cursa. La posició la van mantenir fins al final.

Dylan Dufas va completar la seva ascendent progressió a la pista del Port d’Envalira, aconseguint el títol del Clio ICE Trophy en l’últim sospir de les GSeries 2023. Els guanyadors de la cita final del certamen andorrà van ser Guillaume de Ridder (GSE) i Marc Font (IG), tots dos habituals a l’esglaó més alt del podi, mentre que Lucas Darmezin (Clio) i un espectacular Joan Lascorz (SBS) van sumar el seu segon triomf particular en aquesta edició de les GSeries.

En la cita final de les GSeries 2023, els organitzadors van donar la possibilitat als participants de competir al Circuit Andorra en sentit contrari a l’habitual. Des de la meitat de “la parabòlica” fins revolt de final de recta de meta, una recta en baixada d’uns 400 metres, una descàrrega d’adrenalina per als pilots i un espectacle per als presents en les instal·lacions andorranes. La climatologia ha estat, per segon dissabte consecutiu, benvolent amb tots els presents (equips i aficionats) als voltants del port d’Envalira. Sol radiant fins a mitja tarda, després ambient hivernal però amb una temperatura que no va baixar dels -3°.

podi
Podi de les GS-E.

Per al responsable del Circuit Andorra-Pas de la Casa, Àlex Bercianos, ha estat la cinquena edició de les GSeries com a organitzador. En finalitzar el lliurament de premis, la seva satisfacció era evident, després de complir amb els objectius plantejats per a aquesta temporada, aquest era el seu comentari: “Hem completat la nostra primera temporada amb una categoria 100% elèctrica, potser l’objectiu més exigent que ens havíem marcat. Crec que també hem aconseguit donar a conèixer les instal·lacions, tant d’Andorra com del nostre campionat. Cal destacar que han competit al Circuit Andorra, en les GSeries 2023, durant aquest mes, pilots de sis nacionalitats diferents.”

Bercianos afegia: “La igualtat entre els vehicles elèctrics ha estat màxima, així ho demostren les diferències en la pole a la G3, tres pilots a 24 mil·lèsimes, o a la de la G4, en la qual només 17 mil·lèsimes van separar a Ferré i De Ridder. El nivell de la Clio ICE Trophy ha estat excepcional i pel que fa als ICE Gladiators penso que és una categoria totalment consolidada, amb gairebé el límit d’inscrits a cada ‘meeting’.” I concloïa que “fer un campionat internacional amb pilots de nivell i diferents categories del món de l’automòbil era l’objectiu que ens vam marcar fa cinc anys quan vam iniciar la nostra trajectòria a les GSeries. Estic convençut, ho hem aconseguit”.

Etiquetes

Comentaris

Trending