Positiu per coronavirus d’un jugador del MoraBanc i d’un membre del cos tècnic

Els dos es troben confinats al seu domicili i des del club s’assegura que, malgrat el contagi el seu estat de salut és bo

Instant d'un partit del Morabanc amb públic a les graderies.
Instant d'un partit del Morabanc amb públic a les graderies.

Les habituals proves PCR que es fan entre els integrants del MoraBanc Andorra han permès detectar dos positius per coronavirus. La malaltia afecta un dels jugadors i un membre del cos tècnic, segons s’ha informat des del club. Tots dos es troben confinats al seu domicili i el seu estat de salut és bo.

Els dos nous casos de Covid-19 han estat detectats en el marc de les proves PCR que es fan de forma regular a l’equip. Els positius afecten, per una banda, a un dels jugadors de la plantilla. Per l’altra a un integrant del cos tècnic que dirigeix Ibon Navarro.

Seguint el protocol sanitari habitual tots dos han estat confinats al seu domicili. Des del club s’ha indicat que, malgrat el contagi, el seu estat de salut és bo.

No és el primer cop que el MoraBanc Andorra pateix contagis per la malaltia. De fet al novembre va patir un important brot que va afectar bona part de la plantilla i del cos tècnic, així com altres treballadors de l’entitat. Llavors els partits es van haver d’ajornar diversos partits tant de la lliga ACB com de l’Eurocup. En principi, però no perilla el duel d’aquest dissabte a la pista de l’Unicaja, que s’ha de disputar aquest dissabte al vespre.

Comentaris

Trending