Podis per als joves pilots de l’ACA en la Pujada Ubrique-Benaocaz

Raül Ferré va quedar segon i Edgar Montellà, tercer, de les seves respectives categories, resultats que valoren de forma molt positiva

Un dels pilots andorrans durant un moment de la cursa.
Un dels pilots andorrans durant un moment de la cursa. Fotoesport

Els corredors del programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA)  van pujar als podis de les seves respectives categories en la represa, després de dos anys d’absència, de la Pujada Ubrique-Benaocaz. Així, Raül Ferré, amb un Silver Car CS, va ser segon en el grup II mentre que Edgar Montellà, amb un C3, va finalitzar en tercera posició del III. La competició va estar marcada per la forta calor, poc habitual en una prova que, tradicionalment, tenia lloc a l’abril.

Ferré s’estrenava en aquesta Pujada i va completar una molt bona actuació. En la primera jornada, celebrada dissabte, va aconseguir la millor marca (2’18’’599) per davant de Javi Villa. Ja diumenge, aquest segon pilot va millorar i l’andorrà no va poder seguir el ritme. Així, va perdre la primera plaça, però va poder conservar el segon esglaó del podi.

“Hem tingut un problema al final, però crec que els temps han estat molt bons; hem estat prop del Villa, que ha corregut moltes vegades a Ubrique. Estem contents de l’evolució, és la primera carrera en sec que fem”, ha comentat Ferré, que ha volgut destacar que el pilot asturià “és tot un referent sobretot per la seva experiència”.

Pel que fa a Montellà, al llarg del cap de setmana ha completat una actuació molt regular. En totes les mànigues, fins a tres, va estar entre les primeres posicions. “Hem estat lluitant per la segona posició fins a l’últim moment i hem superat a Flores, que era un altre dels objectius a Ubrique, pensant en el campionat”, ha destacat el pilot de l’ACA.

La quarta cita del campionat d’Espanya de Muntanya 2021 es disputarà a Galícia, en concret a la carretera DL.-617, que conflueix en les localitats de Montforte de Lemos i Belesar. La prova de l’Escuderia Chantada es disputarà els dies 31 de juliol i 1 d’agost.

Etiquetes

Comentaris

Trending