Podis d’Àxel Esteve i Àlex Rius en el segon eslàlom FIS d’Engelberg

Els esquiadors andorrans han estat primer i segon en la prova disputada en territori suís

Esteve i Rius en el podi d'Engelberg.
Esteve i Rius en el podi d'Engelberg. FAE

Àxel Esteve i Àlex Rius han tornat a pujar al podi, i en els dos llocs més alts, en un segon eslàlom FIS a Engelberg (Suïssa). A més a més, Esteve ha aconseguit millorar punts FIS.

Esteve s’ha imposat a Engelberg avui i a més ha aconseguit millorar punts FIS gràcies als 24.16 (en tenia 25.22). L’andorrà ha guanyat amb 1.29.59, amb 1.12 sobre el seu company Àlex Rius, i després de fer segon a la primera mànega i guanyar la segona.

De fet, Rius havia estat precisament el més ràpid a la primera mànega, però a la segona ha marcat el setè crono per acabar segon al final. L’andorrà ha marcat 1.30.71 i 33.29 punts, una mica més alts que els 30 que va fer ahir, i dels 29.88 que té en l’actual llista de la FIS.

Per la seva part, avui Xavi Cornella aconseguia el vuitè crono a la primera mànega, però a la segona no podia finalitzar. Aixi mateix, Bartumeu Gabriel no acabava la primera mànega. L’equip torna ara a casa per descansar i fer físic uns dies abans del següent bloc, que inclou la Copa d’Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending