Podi agredolç per Joan Vinyes al circuit de Barcelona

Lideraba la cursa quan s’havia completat tres quartes parts però un problema de transmissió el va fer caure a la tercera plaça i no va poder sentenciar el títol d’Espanya en la categoria C2

Vinyes va liderar la prova durant els primers 90 minuts.
Vinyes va liderar la prova durant els primers 90 minuts. Fotoesport

Un problema de transmissió va privar Joan Vinyes del triomf a la prova del campionat d’Espanya de resistència celebrada aquest cap de setmana al circuit de Barcelona. El pilot andorrà es va haver de conformar amb una tercera plaça que, per ara, no li permet sentenciar la primera posició que té en la categoria GT-C2. Haurà d’esperar, doncs, a la darrera cursa, que tindrà lloc a Alcañiz el 28 i el 29 de novembre.

Vinyes, que corria amb Jaume Font, amb el Porsche GT3 Cup de l’equip Baporo Motosport, va liderar la prova durant els 90 minuts inicials de les dues hores de durada de la cursa. Va arribar a gaudir d’un avantatge de 35 segons amb el segon classificat. Tot feia pensar que la victòria estava molt ben encaminada.

Però llavors es va detectar un problema a la transmissió i el cotxe va començar a funcionar a un ritme inapropiat. “Fins a aquest moment, tot ha sortit com havíem plantejat. A un ritme normal, hauríem pogut mantenir la primera plaça i, en canvi, només vam poder treure el cotxe del pit-lane i deixar-lo a pista per tenir opcions de puntuar”, ha explicat Vinyes.

I encara van tenir certa sort, ja que per les voltes completades, van poder assolir la tercera posició. Van pujar al podi, sí, però agredolç. Punts que permeten mantenir el lideratge de la categoria C2 però no pas sentenciar-la. Tot es resoldrà el 28 i 29 de novembre, en la prova que tindrà lloc a Alcañiz.