La pluja ajorna un dia el retorn de Bruno Hortelano i una part del campionat d'Andorra d'atletisme

El mal temps ha obligat a la Federació d’Atletisme a suspendre les proves previstes aquest diumenge, una part de les quals se celebraran aquest dilluns, inclosos els 150 metres on ha de participar el corredor espanyol

La pluja ha inundat moltes zones de l'Estadi Comunal Joan Samarra.
La pluja ha inundat moltes zones de l'Estadi Comunal Joan Samarra. FAA

El mal temps ha obligat a suspendre el campionat d’Andorra d’atletisme que s’havia de celebrar aquest diumenge a l’Estadi Comunal Joan Samarra. La pluja que cau ininterrompudament des de primera hora de la tarda ha fet inviable la disputa de les diferents proves programades. Entre elles, la dels 150 metres masculins, que havia de servir per a la reaparició en competició de l’espanyol Bruno Hortelano després d’una lesió al tendó d’Aquil·les.

La presència de qui fou campió d’Europa dels 200 metres l’any 2016 havia donat a la jornada un interès especial. Estava previst que, cap a tres quarts de set, Hortelano disputés la seva primera prova després de mesos aturat per culpa dels problemes físics primer i del coronavirus després. Era els 150 metres masculí. La pluja ha esgarrat els plans.

La precipitació continuada que cau a bona part del país, i també sobre el Joan Samarra, des de primera hora de la tarda, ha forçat a la Federació Andorrana d’Atletisme a suspendre el campionat. Les instal·lacions del Comunal no presentaven bones condicions per garantir que les proves es fessin en condicions. Estaven, literalment, inundades.

Des de la Federació s’ha lamentat “la mala sort que hem tingut” però no s’ha trigat gaire temps a trobar una alternativa. A dilluns, amb previsions meteorològiques més optimistes, s’han traslladat algunes de les proves que s’havien de celebrar aquest diumenge, inclosos els 150 metres on participava Hortelano. A partir de les sis, doncs, el Joan Samarra acollirà l’esdeveniment atlètic, amb les competicions de 200 i 800 metres i la cursa d’obstacles, tant en categoria masculina com femenina.

Bruno Hortelano posant amb un dels seus rècords.

Relacionat

Un atleta campió d’Europa de velocitat torna a les pistes aquest agost a Andorra

Etiquetes

Comentaris

Trending