Plantilla i cos tècnic tricolor fan autocrítica del mal primer temps a Algeciras

Posen en relleu que no es va saber implementar l’estil de l’equip i que es va estar tou en defensa, a la vegada que valoren positivament la capacitat de reacció després del descans

Un instant del partit a Algeciras.
Un instant del partit a Algeciras. Algeciras CF

L’FC Andorra va salvar un punt en la seva visita a Algeciras. L’equip torna cap al Principat amb una sensació, admet el tècnic, Eder Sarabia, “agredolça”. I és que en el primer temps es van veure clarament superats i, per tant, cal millorar. El cantó positiu de la balança és una reacció positiva que va permetre empatar. De fet, fins i tot amb la idea que, amb una mica més de temps, s’hagués pogut guanyar.

Així ho indica el capità de l’equip, Martí Riverola. “Hem sabut reaccionar a la segona part. Si dura deu minuts més, podríem haver fet alguna cosa més en aquest camp”, ha comentat el migcampista que, però, no ha evitat fer crítica. “A la primera part ens ha faltat equilibri. Hem sortit a l’expectativa de com seria el partit i no hem fet el marcat el nostre estil”, ha apuntat. Tot i això, remarca la importància de saber sobreposar-se “en partits que no comencem bé”.

Per la seva banda, el tècnic, Eder Sarabia, parlava d’un “partit bonic” entre “dos equips amb models ben diferents”. Preguntat sobre els motius del mal primer temps de l’equip, els tenia ben clars. “En alguns moments hem estat tous. Hem de saber entendre que el futbol també és quan toca defensar i, llavors, cal fer-ho amb més rigor i anar més als duels”, ha apuntat, tot reconeixent que “en això, ens han superat a la primera meitat”.

L’expedició tricolor preveu arribar aquest dissabte al Principat. A partir d’ara, amb un punt que, en el fons, no és dolent del tot, cal pensar ja en el següent compromís. Serà dissabte vinent, al camp de tot un ex Segona A, l’Albacete.

Comentaris

Trending