Plantilla i cos tècnic del Sant Julià pacten cobrar les nòmines pendents a terminis

L’equip va evitar la tercera incompareixença després d’arribar a un acord amb el president, Manuel Leitao, de rebre les mensualitats pendents en els propers mesos

La plantilla de la UE Sant Julià abans del partit contra l'FC Ordino
La plantilla de la UE Sant Julià abans del partit contra l'FC Ordino FAF/Xavi Miró

La plantilla i el cos tècnic de la Unió Esportiva Sant Julià han arribat a un acord amb el president, Manuel Leitao, per cobrar les nòmines pendents. Així ho indica l’entrenador Pablo Huerga, i per aquest motiu, ahir es van acabar presentant al darrer partit de la Lliga Multisegur Assegurances contra l’FC Ordino, evitant l’exclusió de la competició, tot i haver patit el descens.

Diversos jugadors del Sant Julià haurien començat a cobrar les nòmines pendents. Almenys així ho explica el tècnic Pablo Huerga, que diu que “vam arribar a un acord amb el president i, per això, ens vam presentar”. Manifesta que “entre ahir i avui el president ha començat a pagar el que pot a cada membre”. En aquest sentit, diu que l’acord és que “ens pagui tot el que se’ns deu en els propers mesos”. Hi ha casos en què s’acabarà de pagar entre juny i juliol, mentre que en el cas del tècnic, els pagaments s’allargaran fins a l’agost.

La temporada ha estat un autèntic viacrucis perquè els problemes dels impagaments van començar des de l’inici. Això va provocar que algun jugador marxés i el tècnic Albert Gómez presentés la seva dimissió perquè la situació era insostenible. Entre això i les lesions van portar que no es presentessin en dos partits, quedant a una sola incompareixença de l’exclusió de la competició. S'havia parlat de l'arribada d'algun inversor, però finalment, no ha estat així. Tot i això, per facilitar la incorporació d’un reforç en aquest tram final es va signar un document assegurant que el club no tenia cap deute amb la plantilla. Huerga també considera que “s'hauria d'investigar el partit entre el Sant Julià i el Penya Encarnada del passat desembre perquè hi van haver coses estranyes”.

L’equip va perdre la categoria fa dues setmanes i el fet d’evitar la tercera incompareixença els permet lluitar per l’ascens la propera temporada. Huerga ha explicat que “de la propera temporada encara no se n’ha parlat, fins que tothom cobri”. L’entrenador té clar que probablement no continuï a les files lauredianes perquè podrà tornar a entrenar Espanya. De moment, encara no ha parlat amb Manuel Leitao i s’haurà d’esperar quin serà el projecte del Sant Julià a la Lliga Unida.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending