Plantilla i cos tècnic destaquen la “personalitat” tricolor contra el Castilla

Entrenador i jugadors admeten que el filial blanc els va posar les coses molt complicades perquè és “un gran equip” però destaquen que es va saber patir per sumar els tres punts

Celebració de la victòria al vestuari.
Celebració de la victòria al vestuari. FC Andorra

Líders, encara que sigui de forma provisional, i gràcies a una victòria contra un “gran equip” com el Madrid Castilla. La satisfacció era evident entre la plantilla i el cos tècnic de l’FC Andorra després del triomf assolit contra el conjunt blanc. La clau, segons el tècnic tricolor, Eder Sarabia, és clara: en els moments més delicats del partit, l’equip va saber retrobar-se amb “la nostra personalitat”.

L’entrenador basc ha posat en relleu la tasca que s’està fent enguany. “Estem vivint una temporada impressionant”, ha afirmat. De fet, ha arribat a apuntar que “és una llàstima que només quedin set partits i no trenta”. I és que, entén que “no serà fàcil tornar a repetir això a cap altre lloc”. Per això, considera que la victòria contra el Castilla és essencial.

“Era bonic confirmar-ho amb un triomf i sobretot contra un dels millors equips que han passat per aquí, amb individualitats impressionants i molta qualitat”, ha comentat. Sarabia, de fet, no ha tingut problemes a admetre que, durant algunes fases del duel, el filial blanc els va posar en molts dificultats. “Hem fet 40 minuts descomunals però amb l’1-0 ens han pressionat més i hem començat a oferir-nos menys i a tenir la pilota menys”, ha recordat. En canvi, considera que “a partir del 15’ de la segona part hem tornat a imposar-nos i a tenir personalitat”. Per això, afirma que “és una victòria molt merescuda i meritòria” en “un partit d’una altra categoria”.

Carlor Martínez i Héctor Hevel han estat els autors del gols tricolors.

Relacionat

Esperit de supervivència

Sarabia també ha volgut destacar el gran ambient viscut a l’Estadi Nacional, amb més de 2.000 espectadors a la graderia. “El futbol cada cop va creixent més a Andorra i també l’afició, pel treball que fem, pel que fa la selecció i la lliga andorrana”, ha remarcat. En aquest sentit, ha volgut manifestar que “a mi preocupa que fem gaudir a la gent”. I és que, entén que els aficionats valoren “no només és que les coses estiguin sortint bé sinó com es fa”.

Sarabia també ha tornat a defensar la voluntat de poder utilitzar tots els jugadors de la plantilla. “Crec que molt en el dia a dia i en tenir a tothom preparat. Sabíem que la banqueta ens donaria coses. No ha estat per marcar, però si per defensar i tots els que han entrat ens han donat molt”, ha explicat.

Per la seva banda, l’autor del primer gol, Héctor Hevel, també expressava una gran satisfacció. “Queden només set jornades i és molt important posar-nos a dalt un altre cop”, ha comentat l’holandès, que ha destacat que “a la primera meitat ho hem fet bé; a la segona ha estat més complicat però hem sabut patir”. Al seu entendre, “ens anaven a pressionar bé i no sempre trobàvem la solució al peu; ens ha faltat això i després ho hem millorat”.

Comentaris

Trending