La pista Àliga rep el vistiplau per a la primera cursa de les finals de la Copa del Món

Els tècnics de Grandvalira han treballat de valent perquè el traçat estigui en les millors condicions després de les altes temperatures dels darrers dies, en una jornada en què s'han celebrat els primers entrenaments oficials de descens

Tècnics treballant en la pista Àliga
Tècnics treballant en la pista Àliga Grandvalira

L’organització ha treballat de valent per tenir la pista Àliga en les millors condicions per al primer descens de les finals de la Copa del Món d’esquí alpí que es disputen aquesta setmana a Soldeu. Les temperatures més altes del que és habitual estan portant de corcoll als tècnics de Grandvalira per tenir la pista en les millors condicions possibles. De fet, aquest dilluns s’han disputat els primers entrenaments oficials.

El tret de sortida de les finals de la Copa del Món l’han donat els primers entrenaments oficials de descens, prova que es disputarà aquest dimecres. Els tècnics de l’estació han hagut de treballar de valent per tenir la pista Àliga en les millors condicions. Les temperatures dels darrers dies han estat més altres del normal i això ha obligat a tractar la pista. Segons explica Grandvalira en un comunicat, el sol d’aquest matí ha ajudat en la preparació tècnica del traçat i permetrà disputar el descens.

Vint-i-cinc esquiadors i vint-i-sis esquiadors han tingut la primera presa de contacte a la pista Àliga. Els millors temps d’aquesta primera sessió oficial d’entrenaments els han marcat l’austríac Marco Schwarz amb 1:29.34 i la francesa Laura Gauche, amb 1:32.33. La velocitat màxima assolida l’ha registrada el francès Johan Clarey, que ha arribat als 119,23 km/h.

Demà tindrà lloc la segona jornada d’entrenaments de descens, però aquesta tarda es donarà el tret de sortida de forma oficial a les finals de la Copa del Món amb la cerimònia d’inauguració (19.30 hores) a la plataforma de la pista Avet.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending