La piscina del Poliesportiu d’Encamp acull la segona fase del Trofeu FAN

Hi participaran 75 nedadors en una competició que tindrà unes mesures excepcionals degut a la pandèmia de coronavirus

Piscina del Poliesportiu d'Encamp.
Piscina del Poliesportiu d'Encamp. ARXIU

La piscina del Poliesportiu d’Encamp acollirà aquest dissabte la segona fase del Trofeu FAN de natació pel que fa a les categories infantil, infantil, júnior, absoluts i màsters. Un total de 75 nedadors participaran en la competició que tindrà unes mesures excepcionals degut a la pandèmia.

La competició tornarà a ser a porta tancada i només esportistes i tècnics podran accedir a la piscina.  La competició està dividida en quatre sessions, per així no aglutinar un nombre superior de 50 persones (entre tècnics, àrbitres, staff i esportistes) a la instal·lació. Després de cada un dels blocs es desallotjarà la instal·lació per fer la desinfecció pertinent, reprendre la competició amb les màximes garanties. Els horaris de cada ua dels blocs són: 10:00, 12:30, 16:30 i 18:30.

Els nedadors Bernat Lomero, Jordan Lecoq, Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Nàdia Tudó no participaran a la competició ja que es troben a Barcelona on participaran en el Trofeu Alejandro López que organitza el CN Sant Andreu.

Etiquetes

Comentaris

Trending