Penya Andorra i Ordino estrenen el nou camp de futbol de la Massana

El rectangle del complex construït per la FAF a la zona de la Bòbila amb suport econòmic dels organismes futbolístics internacionals ha entrat en servei oficialment amb un partit de la Copa Constitució

La sacada inicial del matx.
La sacada inicial del matx. FAF

El partit entre la Penya Encarnada d'Andorra i l’FC Ordino corresponent a la Copa Constitució Protecvall ha servit per estrenar de manera oficial el camp de futbol (11) del nou complex que la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha construït a la zona de la Bòbila, a la Massana. El terreny de joc està calefactat per evitar els efectes d’una nevada, per exemple. Luanda ha marcat el primer gol de la història a les instal·lacions, però el primer duel l'ha guanyat la Penya, que ha remuntat i s'ha imposat per 2-1.

Si fins fa uns dies ja es podien usar instal·lacions com ara el gimnàs, aquest dimecres ha estat el torn del bateig oficial de la gespa artificial del camp massanenc. El complex, que s’ha construït amb el suport econòmic que ofereixen els organismes futbolístics internacionals a la FAF, se suma al catàleg d’instal·lacions que té el futbol federatiu andorrà.

El terreny sobre el qual s’ha bastit el complex el va llogar la FAF a un privat per 25 anys. Les instal·lacions, que queden notablement alçades segons el nivell de la carretera, estan a tocar d’una petita zona industrial i una mica més amunt del Prat del Colat en direcció a Arinsal. L’històric jugador de la lliga andorrana Luanda ha estat l’autor del primer gol oficial marcat en l’esmentat camp, que ha servit l’Ordino per avançar-se momentàniament en el marcador.

Temporalment, però, perquè la lògica s'ha acabat imposant. La Penya Encarnada ha remuntat amb un gol de penal de Martins just abans del descans i amb una altra diana al darrer instant, al minut 89. En l'altre partit de quarts que s'ha disputat aquest dimecres, la victòria també ha estat per a l'equip de la Lliga Multisegure. Ejjezzari i El Bachir han donat el triomf per 2-0 al Carroi davant l'Atlètic Amèrica.