Patrick Frases es perfila com l'únic candidat a liderar la junta de la FAM

L’elecció del nou president tindrà lloc el proper 29 de setembre al centre de tecnificació d’Ordino

Patrick Frases.
Patrick Frases.

Abans que acabi el mes de setembre hi haurà relleu a la presidència de la federació de muntanyisme, la FAM, ja que el dia 29 s’escollirà nou president a Ordino, després que previsiblement només hi hagi una candidatura, la de Patrick Frases, fet que es confirmarà aquest dimecres ja que aquest dimarts a la mitjanit s’acaba el termini de presentació de candidats.

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) es troba en ple procés de renovació de la seva presidència. De fet, aquest dimarts a la mitjanit s’acaba el termini de presentació de candidatures i, a l’espera de confirmació oficial aquest dimecres, Patrick Frases es perfila com l’únic candidat a la presidència de l’entitat.

L’elecció del nou president tindrà lloc durant l’assemblea general ordinària que se celebrarà el proper dimecres 29 de setembre a les dependències del centre de tecnificació d’Ordino. A banda de l’elecció del nou president, també es presentaran i s’aprovaran els comptes i es presentarà la memòria d’activitats del 2020, així com la presentació del projecte d’activitats del 2021.

Jaume Esteve presidia la FAM des del 2014.

Relacionat

Mor l’enginyer i president de la FAM Jaume Esteve

Frases va fundar la FAM l’any 1993 i es va mantenir com a president fins a l’any 2004. Després de la mort de Jaume Esteve el mes de gener passat, Josep Lluch va assumir la presidència en funcions. Esteve va morir als 60 anys d’edat després de no poder superar una malaltia que va patir en els darrers dos anys de vida.

Etiquetes

Comentaris

Trending