El participants al Ral·li d'Andorra afronten la primera jornada pendents del temps

La climatologia pot condicionar els trams de Canillo, Anyós i Canòlich que recorren dues vegades els 80 participants

Sortida d'un dels participants.
Sortida d'un dels participants. Toni Solanelles

El conseller de Cultura i de Promoció Turística del comú d'Andorra la Vella, Miquel Canturri ha donat la sortida aquest dissabte a la tarda als participants de la 49a edició del Ral·li d'Andorra Històric, que organitza l'Automòbil Club (ACA). Els pilots que han iniciat el recorregut a La Rotonda d'Andorra la Vella hauran de completar sis trams a Canòlich, Canillo i Anyós​.

La participació s'ha vist limitada a 80 vehicles de 16 marques amb representancio majoritària de Porsche, BMW i Renault. La climatologia pot condicionar aquesta edició perquè hi ha trams a 1.600 metres d'altitud que es poden veure afectats per la neu. Diumenge es disputaran dos trams a Fontaneda (12,3 quilòmetres) i Ordino (13,2 quilòmetres). En total hi ha 326 quilòmetres, dels quals 114 són de regularitat controlada en carretera tancada. 

El  ral·li nacional andorrà segueix mantenint una estructura còmode per a tots els participants i alhora selectiva per als que vulguin experimentar el plaer de la regularitat més exigent, subministrant-se a tots els participants el sistema de mesurament Blunik RX (RX Experience).

Etiquetes

Comentaris

Trending