Mònica Dòria es penja el bronze en la prova de caiac extrem d’Augsburg

La palista andorrana queda tercera per darrere de Jessica Fox i Kimberley Woods i es treu l’espina del paper discret a la prova de canoa del matí, on tot just ha estat 26a

Mònica Doria al podi amb Fox i Wegman.>
Mònica Doria al podi amb Fox i Wegman.>

Després de dues decepcions, Mònica Dòria marxa dels Mundials d’Augsburg amb un somriure en forma de bronze. La palista andorrana, que pel matí tot just havia pogut ser 26a en la prova de canoa, lluny de les millors, s’ha refet i ha pogut pujar al podi en la modalitat de caiac extrem. Ha estat tercera per darrera de Jessica Fox i Kimberley Woods.

Aquest diumenge, Doria volia millorar el seu rendiment després de la decepció de dissabte. I ho ha fet en la prova vespertina. La de caiac extrem. La palista andorrana ha superat la primera ronda com a primera, per davant Corinna Kuhnle, Evy Leibfarth i Martina Wegman. A quarts, també ha estat la millor de la seva ronda, fins i tot, per davant de Fox.

L’australiana també ha estat rival en la cursa de semifinals. I en aquest cas s’ha invertit l’ordre. Fox ha estat primera i Doria, segona. Totes dues, però, han passat a la final deixant en la cuneta Jiahua Yan i Ricarda Funk. I en la ronda definitiva, l’andorrana ha quedat tercera, per darrera de Fox i Kimberly Woords. Per tant, un bronze que sap molt dolç.

I ho fa després de la decepció del matí. En la prova de canoa, l’andorrana, igual que dissabte, no ha tingut el millor dia. Ha completat el recorregut en temps de 132’’76. Massa lent. A més, ha tocat dues portes, fet que suposa quatre segons més de penalització.

Per tant, ha quedat molt lluny de les millors. A gairebé 25 segons de la millor palista de les semifinals i més de 17 per entrar a la final. En aquesta s’ha imposa l’alemanya Andrea Herzog.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending