Paper discret dels atletes de la FAM als Skyrunning World Championships

El campionat s’ha celebrat a Ossola, a Itàlia, fins on s’han desplaçat diversos corredors del país per participar a la Vertical que ha tingut lloc aquest divendres, i a la resta de disciplines del cap de setmana

Magalí Salomon durant la cursa.
Magalí Salomon durant la cursa.

Fins a set atletes de la Federació Andorrana de Muntanya (FAM) s’han desplaçat fins a Ossola, Itàlia, per competir als Skyrunning World Championships. Tot i que la cita s’allargarà durant tot el cap de setmana, aquest divendres ha tingut lloc la Vertical. Han participat quatre representants del país que han tingut un paper discret.

Els atletes de la FAM que s’han desplaçat fins a Itàlia han estat Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sintu Vives, Nicolas Vivanco, Ariadna Fenés i Magalí Salomon. Aquest divendres han participat a la Vertical Casal i Soldevila a la categoria masculina i Fenés i Salomon a la femenina. Tots ells han quedat per sota de la dècima posició, estrenant-se així de forma discreta als campionats.

Concretament, la Vertical comptava amb 3,8 quilòmetres i 1.063 metres de pujada vertical. A la categoria masculina, Soldevila ha aconseguit la millor posició per a Andorra, amb un onzè lloc, mentre que Casal ha quedat a la 15a posició. Pel que fa a la banda femenina, Fenés ha aconseguit una 12a posició i Salomon, una 16a.

Etiquetes

Comentaris

Trending