La pandèmia transforma la 'Nit de l'Esport' en una jornada de conferències i debats

La nova proposta es durà el terme el pròxim divendres i hi participaran Xesco Espar, Laura Orgue, Ramon Tena i Pep Marí

Comentaris

Sílvia Riva i Justo Ruiz.
Sílvia Riva i Justo Ruiz. SFGA/J.A.VILADOT

La pandèmia del coronavirus ha transformat la 'Nit de l'Esport' en ‘L’esport ens connecta’ que tindrà lloc el pròxim divendres. Serà una jornada amb conferències adreçades als clubs i federacions. El nou format permet reduir la concentració de persones i ampliar la participació d’un nombre mésgran d’esportistes i entitats esportives en les diferents conferències programades.

La jornada de debat i diàleg comptarà amb la participació de Xesco Espar, exjugador d'handbol de l'FC Barcelona i expert en motivació i en lideratge d'equips. L’exesportista, jurista i mediadora Laura Orgué i el llicenciat en Ciències Polítiques i mediador Ramon Tena abordaran diverses metodologies per afrontar la resolució de conflictes i finalment el psicòleg d’alt rendiment esportiu –amb una extensa carrera al Centre d'Alt Rendiment (CAR)  de Sant Cugat– Pep Marí,  farà una ponència sobre la millor manera per trobar la motivació esportiva.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, juntament amb el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha presentat la jornada. Les activitats s’han
organitzat amb la participació i la coordinació de les diferents federacions 
per a conèixer el seu punt de vista en relació a les possibles temàtiques de les conferències i tenir en compte la disponibilitat. La jornada s'iniciarà a les deu del matí amb la presentació de Riva i Ruiz i es clourà a les cinc de la tarda. amb les taules rodones, que giraran a l'entorn de ‘la lluita contra el dopatge’ i ‘els entrenaments i la competició en temps de Covid-19’.

Riva ha comentat que no hi haurà el tradicional lliurament de premis i que es retrà un homenatge als esportistes, tècnics i directius que ha mort aquest any.

Etiquetes

Comentaris

Trending