L’OTSO Travessa d’Encamp incorpora una marató pels pics més emblemàtics

Ja estan obertes les inscripcions per a les modalitats, que són totes puntuables per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya de la FAM

Una imatge de l'OTSO travessa Encamp en 2020
Una imatge de l'OTSO travessa Encamp en 2020

En aquesta 38a edició, l’OTSO Travessa d’Encamp incorpora, com a novetat, el recorregut maratonià de 42 quilòmetres per zones emblemàtiques de la parròquia. En concret, s’arribarà fins a l’Alt del Griu, Ensagents, Pessons o al refugi de l’Illa en plena Vall del Madriu, amb un circuit circular amb sortida i arribada al centre de la població. A més, ja estan obertes les inscripcions per a la històrica cursa, que comptarà amb quatre modalitats (7k, 12k, 21k i 42k) puntuables per a la Copa d’Andorra.

L’OTSO Travessa d’Encamp va ser el primer esdeveniment esportiu d’aquestes característiques que es va organitzar després del confinament total. El conseller de Joventut i Esports del comú, Xavier Fernández, ha explicat que aquesta cursa, a més de la seva importància històrica, s’ha convertit en un “símbol” de la capacitat de tirar endavant. Amb aquesta nova edició, s’ha volgut obrir la participació a tots els públics.

Les mesures de seguretat previstes per a aquest esdeveniment preveuen la presentació d’un test d’antígens negatiu realitzat 48 hores abans de la sortida. A més, les ja comunes com l’ús de la mascareta, sortides individuals o de grups reduïts, punts de control, itineraris unidireccionals, zones de públic restringides, village reduït i a l’aire lliure o punts de desinfecció amb gel hidroalcohòlic.

Les inscripcions es podran fer a través de la web del comú i del OTSO fins al dia 3 de juny. El preu és de 30 euros i 1 euro de totes elles anirà destinat a Unicef Andorra. El Welcome pack inclou assegurança, productes com mascareta i barretes energètiques, vals de 2X1 per al Funicamp en temporada. Per als Finishers es regalaran mitjons, una crema proteica de xocolata i ametlles i una medalla. Per als tres primers classificats de la categoria absoluta hi ha un premi econòmic, amb un total de 2.000 euros i la inscripció gratuïta per la Trail100Andorra.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending