Òscar Casal lidera la Sportiva Andorra Trail després de les dues primeres jornades

En categoria femenina, la primera classificada és Roser Español, i la de parelles està encapçalada per Arnau Cases i Isaac Barti i la mixta per Elodie Varraine i Andreu Prost

Urbina, Sanvicente i Òscar Casal a l'arribada a la plaça de la Germandat.
Urbina, Sanvicente i Òscar Casal a l'arribada a la plaça de la Germandat. L'SPORTIVA

Òscar Casal és el líder de la prova combinada de la Sportiva Andorra Trail després de la segona jornada que ha acabat a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. El seu temps és de 4 hores, 24 minuts i 34 segons. En categoria femenina, la primera classificada és Roser Español amb  5 hores, 28 minuts i 42 segons.

La classificació de parelles masculina està encapçalada per Arnau Cases i Isaac Barti i la mixta per Elodie Varraine i Andreu Prost. Cal recordar que la Sportiva Andorra Trail té també la possibilitat de fer només un dia de cursa. En concret la d'aquest dissabte ha tingut com a vencedors a Raül Milla en homes o a Irati Azkargorta en dones. La meteorologia ha acompanyat en tot moment als participants que han pogut gaudir d’un recorregut tècnic d’alta muntanya amb una duresa important, amb més de 1000m+ en els primers 10km.

Aquest diumenge, es farà la darrera etapa amb sortida des de Sant Julià de Lòria a les vuit del matí. Els corredors hauran de passar pel pic de Carroi arribar a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending