Oscar Cabanas, millor classificat de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team a Lleida

El corredor ha aconseguit la 10ena posició en la categoria Elit i la 18ena de la general

Comentaris

L'Hotel Ski Plaza Cycling Team al GP Lleida
L'Hotel Ski Plaza Cycling Team al GP Lleida

Oscar Cabanas ha obtingut la 10ena posició en categoria Elit i la 18ena en la general, essent el millor classificat de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team al 1er GP Lleida celebrat ahir, diumenge. En general, tots els corredors de l’equip han efectuat un gran treball i han tingut presència en els moments importants de la cursa de 155 quilòmetres.

El recorregut de la cursa va ser pla amb algunes rampes curtes, però pronunciades. La primera localitat d’Albesa, de menys d’un quilòmetre amb un pendent mig del 5.8%, la segona a l’Alt d’Almentera de 2.2 quilòmetres al 4.8% i, després, la rampa de Les Ventoses, de 0,5 quilòmetres al 6.7% han estat, junt amb la forta calor, les dificultats principals que s’han trobat els corredors en aquesta cursa.

A l’inici de la carrera, Sergi Martín ha format part d’una llarga escapada que ha estat neutralitzada en el quilòmetre 110. Després s’ha fet una altra escapada de vuit corredors i, a falta de 20 quilòmetres a meta, s’ha format un altre grup perseguidor de 10-11 corredors, on ha entrat Oscar Cabanas. Aquest grup, a falta d’1 quilòmetre per arribar a meta, ha aconseguit unir-se i, finalment, la victòria ha estat per Adam Ward, corredor de l’equip Antiga Casa Bellsolà, entrant Cabanas en la 18ena posició. Marc Saura i Miquel Martínez han entrat dins el pilot principal el 48è i el 49é a quatre minuts del guanyador, i Guillem Ges el 67è, en un altre grup, a vuit minuts. Mauro García no ha pogut acabar per problemes mecànics i Sergi Martin per problemes físics.

Comentaris

Trending