L’organització de l’Spartan afirma que la competició ha portat un retorn de tres milions d’euros

El director, Àngel Sanz diu que han vingut molts més acompanyants que l’any passat i, a més, hi ha hagut un dia més de proves

El podi amb els guanyadors d'una de les proves d'aquest diumenge.
El podi amb els guanyadors d'una de les proves d'aquest diumenge. COMÚ D'ENCAMP

Àngel Sanz, director de l'Europeu Spartan d'Encamp calcula que que la competició ha portat un retorn de tres milions d’euros. Afirma que han vingut molts més acompanyants que l’any passat i, a més, hi ha hagut un dia més de proves, divendres. Durant tot el cap de setmana, la parròquia ha acollit més de 5.500 participants
de 43 països.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha assegurat que des del comú “estem molt satisfets. Ha sigut un cap de setmana ple de gent, amb un degoteig de persones constant i creiem que ha sigut tot un èxit”. A més, “per part del sector hoteler sabem que hi ha hagut plena ocupació i de la restauració i comerços també tenim molt bon retorn. Fem un balanç molt positiu”.

D’altra banda, el conseller ha agraït “la paciència dels veïns, la col·laboració dels empresaris, restauradors i comerços i, sobretot, la implicació de tots els serveis del comú: agents de circulació, personal d’aparcaments, de neteja, voluntaris... Tots ens han ajudat a facilitar la mobilitat i a garantir un bon desenvolupament”. Per tot, el conseller ha assegurat que Encamp “demostra un cop més que éscapaç d’assolir grans esdeveniments i això ens dona ànims per continuar treballant”. 

Aquest diumenge al migdia, s'ha celebrat la cerimònia d'entrega de premis de les categories Super Team Relay (la modalitat per relleus nova d’aquest any) i la Super 10 K en les modalitats Age Group (AG). L'entrega de premis ha anat a càrrec de la cònsol major, Laura Mas, dels consellers Nino Marot, Joan Marc Pifarré i Enric Riba i del director d’Spartan, Àngel Sanz.

Pel que fa a la Super Team Relay, la primera posició ha estat per l’equip Team France, en 1:19:49. La segona posició l’ha adquirit l’equip Spain 4, amb 1:22:08, i el tercer lloc ha sigut per a Czech Team 2, amb un temps de 1:23:05. En la categoria Super de 10 km AG, s’han atorgat els guardons per a les diferents modalitats en masculí i femení dels grups d’edats compresos entre els 18 i els més de 60 anys.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending