L’Ordino B queda fora de la Lliga Unida després de tres partits consecutius sense prou jugadors

El comitè de competició ha pres la decisió després que no es presentés al duel contra l’Encamp (jornada 7) i que davant Pas de la Casa i América anés amb pocs futbolistes

Comentaris

La pilota no rodarà més aquesta temporada per a l'Ordino B.
La pilota no rodarà més aquesta temporada per a l'Ordino B.

La Lliga Unida viurà aquest cap de setmana la seva desena jornada. Ho farà, però, amb un equip menys. El comitè de competició ha exclòs l’Ordino B després que, ara fa uns dies, protagonitzés la tercera incompareixença de la temporada. Per tant, queda fora de la lliga.

Feia setmanes que es veia a venir aquest desenllaç. El filial del conjunt ordinenc no s’havia presentat a disputar el duel de la jornada 7 contra l’Encamp. En la 8, es va presentar, però només amb 11 jugadors. Insuficients per jugar contra el Pas de la Casa. En tots dos casos, es va determinar una derrota per 3-0.

Ja eren, doncs, dues incompareixences. I la situació es va repetir el passat cap de setmana. Amb només sis jugadors es va presentar a disputar el duel contra l’Amèrica que, evidentment, tampoc es va poder celebrar.

El comitè de competició, vista aquesta situació, ha fallat aquesta setmana. Aplicant el reglament, s’apunta que es va comparèixer “amb menys jugadors dels establerts” i es va provocar “la suspensió del partit”. En ser el tercer cop que succeeix això, queda exclòs de la competició. Així, ja ha quedat anul·lat l’encontre que estava previst aquesta jornada contra l’UE Santa coloma B. La Lliga Unida, doncs, continuarà amb només deu equips.

Etiquetes

Comentaris

Trending