Un or, dues plates i un bronze als Jocs dels Petits Estats de Malta

Nàdia Tudó ha guanyat la prova dels 200 metres estils i l’equip de relleu 4x100 ha acabat tercer, mentre Pol Moya als 800 metres i Arianda Fenés als 10.000 han acabat segons

Nadia Tudó guanya la medalla d'or
Nadia Tudó guanya la medalla d'or

La delegació d’Andorra als Jocs dels Petits Estats que s’estan celebrant a Malta ha sumat les primeres quatre medalles. La nedadora Nàdia Tudó s’ha penjat l’or en la prova dels 200 metres estils, mentre que l’equip de relleus de 4x100 lliures han aconseguit el bronze En atletisme han arribat dos metalls de plata. El primer se l’ha adjudicat Pol Moya en la prova dels 800 metres, mentre que Ariadna Fenés ha acabat segona en els 10.000 metres.

Emoció fins al final en la prova dels 200 metres estils femenina en què Nàdia Tudó ha aconseguit la primera medalla d’or per a Andorra en els Jocs dels Petits Estats. La prova ha estat tan igualada que no només Tudó s’ha penjat l’or sinó que la islandesa Eva Falsdottir, també. Les dues han acabat amb el mateix crono de 2:21:74. Amb aquest temps, la nedadora ha aconseguit un nou rècord d’Andorra. El relleu 4x100 lliures masculí format pels germans Tomàs i Bernat Lomero, Patrick pelegrina i Kevin Teixeira han quedat tercers i han obtingut el bronze.

Nadia Tudó amb la medalla d'or
Nadia Tudó amb la medalla d'or

Dues grans alegries més han vingut de l’atletisme. Als 10.000 metres, Ariadna Fenés ha estat plata (35’41’’96), per darrere de la local Lisa Bezzina i per davant de la islandesa Iris Skuladottir. També, en segon lloc, del podi ha quedat Pol Moya. Als 800 metres, amb una marca de 1’50’’37. L’or ha estat per Jared Micallef i el bronze per Mathis Espagnet (Luxemburg). Pitjor sort ha tingut Guillem Arderiu. Als 100 metres, només ha pogut ser vuitè.

En judo, Marc Reig, Lia Povedano i Joël Rosell s’han quedat a les portes de sumar un nou metall. Povedano ha caigut en el combat de quarts de final contra la montenegrina Rania Drid. Mentrestant, Rossell ha perdut contra el xipriota Petros Kesov, mentre que Reig ha caigut contra Claudio Nunes de Luxemburg.

La principal decepció de la jornada ha arribat des del tennis. Els dos representants masculins, Damien Gelabert i Eric Cervós, han caigut tant en el quadre individual com en el de dobles. Les esperances de medalla queden ja només, doncs, en mans de Vicky Jiménez. En tir, s’ha disputat també la primera jornada de competició, amb Esteve Ruiz en vuitena posició, amb 68 punts, a cinc del primer classificat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending